Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 15 d'abril

per Adolescents.cat, el 15 d'abril de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Tens un assumpte pendent per resoldre, potser relacionat amb una decisió que t'estan pressionant perquè prenguis. Intenta mantenir la calma i la tranquil·litat, a poc a poc, tot s'anirà posant al seu lloc.

TAURE
Estaràs molt pendent d'una notícia que t'afecta directament i t'emportaràs una sorpresa positiva. Aprofita per descansar i sobretot per desconnectar perquè feia dies que donaves massa voltes a aquest tema.

BESSONS
Avui podria ser que una persona amb qui fa temps que no parlaves et busqui. Això farà que et sorgeixin sentiments que volies oblidar. Hauràs d'intentar no caure en actituds geloses i ser racional.

CRANC
Últimament actues sense pensar massa i avui en començaràs a notar les conseqüències. Procura no ser tan impulsiu o acabaràs sentint que no tens el control de res.

LLEÓ
Una persona del teu cercle està intentant començar un conflicte amb tu. Per molt que insisteixi, no caiguis en les provocacions i allunya-te'n. En l'amor, sentiràs que no avances i potser és més culpa teva que de l'altra persona.

VERGE
Hi ha una persona propera que et donarà un bon consell sobre l'amor. Escolta-la perquè això et podria ajudar a desbloquejar la situació que estàs vivint i que no saps com canviar.

BALANÇA
Portes uns dies molt intensos, experimentant emocions que t'està costant processar. Avui procura no reflexionar més i evadir-te de tot. Necessites distreure't o encara apareixeran més dubtes.

ESCORPÍ
De vegades cal saber frenar i canviar el ritme. Avui et veuràs obligat a fer-ho perquè hauràs de solucionar un problema que necessitarà més temps del que creies. Aquesta situació t'unirà de manera especial amb una persona.

SAGITARI
Avui l'alegria d'una persona que estimes et farà estar de bon humor. Això et farà veure el cantó positiu de certes coses que fins ara ignoraves. Potser no tot era tant negatiu com pensaves.

CAPRICORN
No deixis que certes obligacions t'impedeixin gaudir de les vacances. Has de saber posar-te a tu per davant i dir que no. Avui dedica't el dia a tu.

AQUARI
Sentiràs que estàs evolucionant perquè ets capaç de canviar certs hàbits que cada vegada tens més clar que no t'afavoreixen. Això t'aportarà molta satisfacció personal i farà que algunes persones estiguin orgulloses de tu.

PEIXOS
Intenta fugir de qualsevol tipus de discussió que hi hagi al teu voltant. Avui tens l'humor canviant i podries dir coses que realment no penses. En l'amor, vigila, potser t'estàs arriscant massa i no estàs fent cas del que et diuen.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: