Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 d'abril de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Ets un noi alt, de 16 anys, tens els cabells vermell s taronja i els ulls clars. Et vaig conèixer en el campus d'estiu del nostre equip, tu ets el capità del masculí i jo del femení, a la piscina creuàvem mirades. El teu millor amic va estar pillat de la meva millor amiga. Tinc unes ganes que arribi l'estiu per veure si hi seràs…El teu nom comença per N. 

Noia, 16 anys 
No sé si llegiràs això... vam coincidir a la sala d'espera d'urgències aproximadament a les 12 de la nit o així. Anaves amb cadira de rodes i jo coixa. Ens vam fer mal al mateix turmell. Em vas semblar molt guapa i simpàtica, però no em vaig atrevir a dir-te res. Si llegeixes això posat en contacte :) 

Noi, 14 anys 
Dubto molt que llegeixis això. Tots dos som de Barcelona i fa mesos que als matins ens fem miradetes i no ens hem dirigit la paraula. No sé ni el teu nom. Però em sembles guapíssima i tens aproximadament la mateixa edat que jo. Fas 160-165 cm, tens els ulls ametllats i els cabells de color castany. Tu passes pel carrer per anar just a una cantonada més avall, on hi ha el teu cole. Si llegeixes això, demana’m l'insta. 

Noi, 17 anys 
Fa uns anys que anem a la mateixa classe d'anglès. Ens vam trobar de festa, ens vam saludar, però em feia molta vergonya parlar amb tu i no et vaig ni mirar als ulls. El teu nom comença per M.

Noia, 16 anys 
Ens vam conèixer en unes colònies a l'estiu i em vas semblar molt guapo des d’aquell moment. Em vas venir a parlar i ens anàvem llençant moltes mirades. Al final no ens vam liar però estic segura que si haguéssim estat un dia més, ens hauríem liat. El teu nom comença per J i ets d'Osona. 

Noia, 17 anys 
No crec que llegeixis això, però et volia dir que m'encantes. Ets un noi que va al meu cole, però a un altre cicle (crec que fas el cicle d'informàtica) sempre et veig per la finestra quan a les 10 surto al pati. Sóc una noia rossa i he notat alguna mirada, però no m'atreveixo a dir-te res. No sé com et dius, però sempre vas amb un anorac negre i una motxilla blava. 

Noia, 17 anys
Tots dos som del Maresme i de Twitter cat. Ens vam conèixer aquest estiu i em vas agradar des del primer moment. Malauradament, vam deixar de parlar amb el temps, però encara no t’he oblidat, obra’m algun dia si tu a mi tampoc. De veritat que m’agrades molt i em fa pena que siguis només un crush de Twitter.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: