Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 15:52
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!



 




Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys 
No se si llegiràs això, però per intentar no perdo res. Vivim a pobles diferents, però ens veiem cada dia perquè anem junts a la classe 1r batx. Fa un mes hi havia alguna cosa entre nosaltres encara que no havíem parlat del que passava, però des de fa unes setmanes que no parlem tant com ho fèiem abans perquè et va molestar una cosa que vaig fer. La veritat és que m’agradaria tornar enrere i tornar a començar. Si ho llegeixes et sentiràs identificat, diga’m alguna cosa si us plau.

Noi, 17 anys 
Hi ha una noia que em porta agradant molt temps. Les seves inicials són LR i és 2 anys més petita que jo. Cada cop que m’hi fixo em sembla més guapa i m’agradaria parlar més amb ella. Crec que mira adolescents.cat, així que a veure si ho veu. 

Noia, 16 anys 
No crec que ho llegeixis això, però per intentar-ho… ens vam conèixer a finals de l'estiu 2021. Ets un noi un any més gran que jo, fas batxillerat, ets alt i no vivim al mateix poble. Els dos practiquem el mateix esport. A vegades, ens enviem missatges de bon dia. Des que ens coneixem m'encantes i t'estimo molt (encara que mai t'ho he dit). Tinc moltes ganes de veure't. 

Noia, 16 anys 
Ets un noi de Barcelona i jo del Maresme. Els estius els passes a Calella de Palafrugell, allà és on ens vam conèixer. La nostra última conversa va ser una mica incòmoda, per aixà em fa cosa el moment de tornar-nos a veure aquest estiu. Dir-te que no et puc treure del cap des de fa temps i que m’encantaria tornar a reviure el que tu ja saps. 

Noia, 15 anys 
Fa 10 anys que ens coneixem, els nostres pares eren amics i recordo que venies a casa a jugar. Fa uns mesos vaig començar a sentir alguna cosa per tu i no sé com dir-t'ho perquè em fa por perdre la teva amistat. Som veïns i et veig cada dia anar a l'insti, però mai et dic res. Sé que llegiràs això perquè llegeixes adolescents.cat. Si t'agrado fes-me algun senyal si us plau.

Noi, 17 anys
Anem a un institut de Mollerussa. Només compartim psicologia i literatura i no puc parlar gaire amb tu. Ets baixeta, amb la pell clara, ulls blaus i cabells caramel. No m'atreveixo a dir-te res, però vull conèixer-te més. Si saps qui soc, dona algun senyal.

Noia, 16 anys 
El meu crush el considero platònic. Jo tinc nòvio però hi ha una noia al primer equip de waterpolo femení de la que em considero una fan. És preciosa, l'altre dia em van convocar per un partit i ella va estar parlant amb mi per calmar-me els nervis, va ser molt amable, fins i tot em va xocar la mà al final del partit i em va dir que ho vaig fer molt bé. Vull que això quedi com a platònic perquè no vull que m'agradi seriosament, ja que amb el meu nòvio fa més d' un any que estic amb ell ja i me l' estimo molt. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: