Logotip de Adolescents.cat

El desconegut (i efectiu) truc per estimular la zona G

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 13:36
Fa unes setmanes la usuària @love.ria.nurse va viralitzar un truc poc conegut per intensificar els orgasmes: estimular el punt G de manera exterior. Com? Pressionant suaument damunt la part baixa del ventre –just a sobre del conegut com a mont venus- mentre ens estem o ens estan estimulant amb els dits, una joguina sexual o penetrant. 

El punt G està situat entre uns 3 o 5 cm dins de la vagina, a la paret frontal, i és una de les zones erògenes que més plaer proporciona, juntament amb el clítoris. Per estimular-lo, com comentàvem anteriorment, l’ideal és utilitzar els dits, ja que permeten un major control. Doncs bé, si a aquesta estimulació li sumem una estimulació exterior, podem aconseguir sentir més plaer.

belly button GIF
Casey Tanner, terapeuta sexual, assegura a InStyle que “empènyer cap avall la part inferior de l’abdomen exerceix una pressió extra damunt la paret frontal de la vagina, fet que augmenta la sensació de plaer”. 


Ara bé, cal tenir en compte que aquest truc pot ser útil per a algunes persones, però no per a tothom. Per exemple, hi ha persones amb vagina que tenen una bufeta sensible i, per tant, exercir pressió sobre la panxa els pot provocar una sensació incòmoda. Tot és qüestió de provar i escoltar el nostre cos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: