Logotip de Adolescents.cat

La «secta» que ha aconseguit reunir milers de joves a Catalunya: el que has de saber

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 11:47
La setmana passada hi va haver molta polèmica per un macroacte celebrat a Badalona on van hi van assistir milers de joves. L’esdeveniment estava organitzat per IM Academy, una empresa que està sent investigada per possible estafa piramidal. 

Per si no n’heu sentit a parlar, heu de saber que IM Academy està involucrada en el negoci de les criptomonedes –conegudes també com a monedes virtuals- i actualment ofereix cursos per 200 euros en els quals, asseguren, t’expliquen “com fer-te ric” en poc temps. 


El cert, però, és que aquesta empresa està acusada d’haver estafat a centenars de persones i de moment ja s’han detingut vuit individus vinculats a la companyia. A més a més, IM Academy també està acusada de funcionar com una secta i promoure comportaments gens sans entre els joves. 
[youtube]http://youtu.be/PiRJuNTpdVg[/youtube]

TV3 ha contactat amb diverses famílies que han denunciat els mètodes sectaris de l’empresa. De fet, han assegurat que la relació amb els seus fills adolescents ha canviat des que van entrar en contacte amb IM Academy. 

Una altra família afectada ha explicat a TV3 que el seu fill menor d’edat va marxar de casa i se’n va anar a viure amb altres membres del grup. Per això és important no creure’s els missatges que publica IM Academy i que utilitza per persuadir i suposadament estafar als més joves.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: