Logotip de Adolescents.cat

4 pel·lícules noves per veure aquesta Setmana Santa

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 08:33
Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Filmin, Movistar, Disney i companyia han estrenat diverses pel·lícules per si aquesta Setmana Santa voleu veure nous continguts:


Las niñas de cristal - Netflix


El creador de la pel·lícula ¿A quien te llevarías a una isla desierta?, Jota Linares, presenta aquesta història sobre la dramàtica pressió que pateixen les ballarines del Ballet Clàssic Nacional. Una espècie de Black Swan, des d'una perspectiva molt més juvenil però sense infantilitzar la càrrega dramàtica: la gelosia, l'aïllament, la responsabilitat, les pressions familiars o les incerteses d'un futur fent carrera a l'escenari. Maria Pedraza, Paula Losada i Ana Wagener són les cares més visibles d'aquesta nova obra de Netflix.


Una cita con el pasado - Amazon Prime Video


El thriller d'intriga més destacat de tot el cap de setmana, gràcies al guió d'Olen Steinhauer, responsable de la sèrie Berlin Station. Chris Pine protagonitza aquesta història d'espionatges, en que la CIA encarrega a un agent descobrir qui ha estat el responsable de la filtració dels noms de 100 membres de l'agència. Durant la seva investigació es retroba amb la seva antiga col·lega i examant Celia Harrison. La parella es veurà obligada a difuminar els límits entre la professió i la passió mentre reexaminen la missió en què van participar 6 anys enrere.


Entre dos mundos - Netflix


Després de sobreviure a un accident que va acabar amb la vida de la seva parella, una adolescent creu que ell està intentant reconnectar  amb ella des del més enllà.



Elige o muere - Netflix


Una universitària arruïnada decideix jugar a un fosc joc d'ordinador de supervivència dels anys 80 per aconseguir un premi no reclamat de 125.000 dòlars. Però el joc la maleeix i s'enfronta a perilloses decisions i a reptes que alteren la seva realitat. Després de moments de pànic, s'adona que ja no juga pels diners, sinó per la seva vida. Aquest thriller encara no està disponible, s'estrena el 15 d'abril.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: