Logotip de Adolescents.cat

Netflix anuncia l'estrena de la pel·lícula eròtica més esperada

per Redacció, el 11 d'abril de 2022 a les 06:00
Després del gran èxit que va tenir la pel·lícula eròtica '365 días' estrenada a Netflix l'any 2020, la plataforma ha confirmat que el pròxim 27 d'abril del 2022 estarà disponible '365 Días: Aquel día'.



Els protagonistes d'aquesta història són la Laura i en Massimo. Actualment, es troben en un moment de gran passió, però la relació començarà a córrer perill a causa dels llaços familiars d'ell i de l'aparició d'un home misteriós que farà el que sigui per robar-li el cor a la Laura.

Els actors que donen vida als protagonistes són Michele Morrone i Anna Maria Sieklucka, i la pel·lícula també comptarà amb actors com Magdalena Lamparska, Simone Susinna, Rebecca Casiraghi, Kamil Lemieszewski i Tamer Karaby.

 

Tot i que 365 días va tenir un gran èxit, les crítiques de la pel·lícula no van ser positives. Però Netflix no ha dubtat en treballar dues seqüeles d'aquest relat eròtic i el primer a veure a la llum serà ‘365 días: Aquel día’.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: