Logotip de Adolescents.cat

Oportunitats per viatjar, estudiar i treballar que ofereix la Unió Europea i que potser no coneixíeu

per Redacció, el 8 de juny de 2022 a les 06:00
Hi ha moltes oportunitats que de vegades desaprofitem perquè no sabem que existeixen. És per això que avui us volem parlar d’algunes iniciatives per a joves amb les quals compta la Unió Europea.

Iniciatives que us poden ajudar a l’hora de viatjar, d’estudiar i també de treballar. De fet, a banda de la mobilitat i l’ocupació, aquest organisme actua i ofereix oportunitats en altres àmbits. L’Any Europeu de la Joventut, que se celebra aquest 2022, vol donar a conèixer aquests avantatges i alhora promoure la implicació activa dels joves en la societat. Com? Doncs a través de diverses activitats en els quals podreu participar i que giren al voltant de 8 eixos principals:

 Mobilitat per estudiants

 Ocupació i inclusió

 Polítiques públiques i participació

 Transició verda

 Transició digital

 Cultura

 Salut, benestar i esport

 La joventut arreu del món

Si cliqueu damunt cada una d’elles, al final de la pàgina d'European Year of Youth 2022, trobareu més informació sobre les activitats que es faran. Dit això, com que sabem que us agrada que us resumim la informació, us expliquem algunes de les oportunitats per a joves més destacades de la Unió Europea:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: