Logotip de Adolescents.cat

Li tira una indirecta per WhatsApp i la seva resposta es fa viral

per Redacció, el 6 d'abril de 2022 a les 15:17
A tu també et costa saber si t’estan tirant una indirecta o no? Doncs segurament et sentiràs identificat amb @Bolsii, un noi que s’ha fet viral a Twitter després de compartir una conversa que estava tenint per WhatsApp.
 



Tot comença quan l'involucrat comenta que ell “no surt de casa”, frase que l’altre persona respon amb un “me puedo meter contigo jajajaja”. Clarament una indirecta per anar a casa seva.

El noi, però, no ho interpreta així, sinó més aviat al contrari: es pensa que la persona amb qui parla li està demanant permís per ficar-se amb ell, és a dir, per insultar-lo.


El malentès ja porta centenars de comparticions a Twitter i acumula comentaris com aquest:
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: