Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 6 al 12 d'abril

per Redacció, el 6 d'abril de 2022 a les 12:02
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 

Versió sense playbuzz:
ÀRIES (2/5) Intentes ignorar els pensaments negatius però no és fàcil. Tens clar què vols però ho vols JA i les coses necessiten un temps. Vigila perquè una persona tòxica està cada vegada més a prop de tu i et desestabilitza. Consell: No facis cas a tot el que et diuen i contrasta informació.

TAURE (4/5) 
Estàs a un núvol i aquest cap de setmana ha passat alguna cosa que ha alimentat més aquest pensament. Has de ser realista i adonar-te de quina és la situació real que estàs vivint amb algú molt important per tu i veure si la vostra relació és la que realment vols. Dia de la sort: dijous.

BESSONS (4/5)
Aquesta setmana tot s'alinearà per donar-te aquella empenta que et fa falta per fer el pas. Segueix la teva intuïció i t'adonaràs que has trobat algú especial. Segurament no sigui el prototip que et pensaves però precisament per això, serà molt especial. Dia de la sort:8. 

CRANC (3/5) 
Necessites sortir de la teva zona de confort i anar més enllà. Si deixes l'escut a casa, la Lluna farà que els teus sentiments flueixin i tanquis portes que ja no t'aporten res. No et sentis culpable per ser com ets i aprofita l'oportunitat que tens a davant. Dia de la sort: diumenge.

LLEÓ (4/5) 
Per fi arriba una gran setmana a sentimentalment parlant. Et relaxaràs i t'adonaràs que una relació està evolucionant més del que creies i que cada vegada et sents més còmode parlant sobre tota mena de coses. Atenció: Arriba un canvi molt positiu que farà que tot sigui perfecte.

VERGE (2/5) 
Un daltabaix et deixarà tocat/da però has de treure les forces d'on sigui. Se t'ha acabat la paciència i tindràs la sensació que tot són problemes. Algú important està al teu costat així que deixa't recolzar i no dubtis en demanar consell a les persones que més estimes. Color: blau.

BALANÇA (3/5) 
Per fi has solucionat un malentès que afectava de manera directa a la relació que tens amb algú que t'importa molt. Serà molt bon moment per posar en ordre les teves emocions i decidir quin ha de ser el següent pas en la vostra relació. Connexió especial amb: Sagitari.

ESCORPÍ (3/5) 
Aprofita la intuïció extra que tindràs aquesta setmana i deixa't portar més per les sensacions que et transmetran. Fa massa que tens una conversa pendent amb algú. Aquesta persona ho espera i ho has de fer com abans millor si no la vols perdre. Connexió especial amb: Escorpí.

SAGITARI (2/5) 
T'obsessiones tant pel que passarà o per si el vostre serà una història d'amor, que t'oblides de viure cada moment com si fos l'últim. Ja es veurà si la vostra relació anirà a més o si simplement s'acabarà de bon rotllo, ara per ara, aprofita-ho i viu! Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN (2/5) 
Tindràs les emocions a flor de pell però precisament per això, viuràs aquesta setmana intensament. Arriba un canvi important, just el que necessites, que farà que passis pàgina de manera definitiva. Serà una gran oportunitat i només tu sabràs aprofitar-la! Dia de la sort: 7.

AQUARI (3/5)
No passa res per reconèixer que ho vols controlar tot. Tampoc has de tenir por en dir-li a aquella persona especial que per molt independent que siguis, també t'agrada que et cuidin i et demostrin que t'estimen. Consell: Digues-li abans que sentis que no l'importes i et frustris.

PEIXOS (3/5)
Tens tantes portes obertes que ja no saps ni per quina has d'anar! Aprofita aquesta setmana per tancar i triar quina és la que val la pena o quina és la més important per tu. No tinguis por a escollir-ne una. Vés amb compte: No tothom té paciència per aguantar els teus canvis d'humor.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: