Logotip de Adolescents.cat

Segons un estudi, aquesta és la millor hora per tenir sexe en funció de la teva edat

per Redacció, el 5 d'abril de 2022 a les 13:10
Segons un estudi realitzat per l’Associació Mèdica Britànica i publicat fa mesos a la British Medical Journal, la millora hora per tenir relacions sexuals són les 5:48h. 

En el document, els científics asseguraven que durant la matinada és quan tenim un nivell més alt de testosterona, fet que ajuda a sentir-nos més excitats/des. Cal dir, però, que aquesta investigació no tenia en compte certs aspectes com ara l’edat. I és que, el nostre moment vital influeix en la nostra libido, és a dir, el nostre desig de plaer. 


making love GIF
Un nou estudi dut a terme per l’Institut de Neurociència Circadiana i del Son conclou que totes les activitats –treballar, estudiar i també tenir relacions sexuals- tenen una hora indicada en funció de l’edat. Segons la investigació, les 15.00 és l’hora ideal per practicar sexe durant l’adolescència, ja que s’experimenta un pic d’energia. Això es deu al fet que l'orexina, un neurotransmissor que promou l'estat d'alerta, no s'imposa a la melatonina (que produeix l'efecte contrari) fins passat el migdia. 


Si teniu curiositat per la resta d’activitats, l’estudi afirma que, durant la joventut la millor hora per fer esport són les 5 de la tarda i que el moment de més creativitat –ideal per estudiar- és a partir de les 21h de la nit. Cal deixar clar que es tracten d’unes conclusions genèriques i que, per tant, no tothom té perquè sentir-se identificat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: