Logotip de Adolescents.cat

El concepte que va néixer als anys 90 i que ara és tendència al TikTok

per Redacció, el 30 d'abril de 2022 a les 06:00
Segur que fa dies que entres a TikTok i t'apareixen vídeos sota el hashtag milipili, i és que aquest ha crescut de manera exponencial en molt poc temps. Però, saps quin és el significat de milipili?

Doncs és un terme que s'utilitza a Argentina i ve de la combinació dels noms Milagros i Pilar. La paraula va aparèixer als anys 90, quan hi havia moltes noies de classe alta amb aquests noms. El terme es va començar a fer servir per designar de forma despectiva aquestes joves que presumien d'haver heretat molts diners de les seves famílies. La seva traducció al català seria "caietana" i, com aquestes, les milipili també tenen un estil de vestir molt definit.


Com segur que ja heu vist, el color principal en la indumentària de les milipilis és el negre. Entre les peces de roba amb les que vesteixen hi trobem els pantalons de tir baix i les minifaldilles. Pel que fa al calçat, les botes militars o 'cowboy' no hi poden faltar. I, com a part de dalt, els tops són l'estrella.

La visibilitat de les noies que s'identifiquen com a milipilis a TikTok ha fet que alguns usuaris hagin volgut donar la seva opinió sobre la tendència. La majoria comparteixen l'opinió que aquest estil està reivindicant un cos prim amb una cintura petita i que, com ja va passar anteriorment, pot provocar inseguretats i complexos.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: