Logotip de Adolescents.cat

Hackegen els comptes d'alguns dels cantants del moment i publiquen aquest vídeo: què ha passat?

per Redacció, el 5 d'abril de 2022 a les 11:12
Travis Scott està sent tendència a Twitter. El motiu? El seu perfil de YouTube ha estat hackejat. Aquest matí han aparegut diversos vídeos al seu canal en defensa de l'estafador espanyol Paco Sanz, condemnat per defraudar grans quantitats de diners entre 2010 i 2017.

El perfil del raper no ha estat l’únic afectat, també han hackejat els canals oficials d’Eminem, The Weeknd, Daddy Yankee, Justin Bieber, Drake i Lil Nas X, entre altres. En tots ells s’han publicat diverses gravacions de l’estafador Paco Sanz cantant amb una guitarra damunt una base creada per la màfia edit, un compte d’humor.

 

 
 

Qui és l’estafador Paco Sanz?


Paco Sanz és un home de 51 anys a què li van diagnosticar la Síndrome de Cowden, que es “caracteritza per l'aparició de tumors benignes” però sense risc de morir. L’home va aparèixer a diversos programes televisius i va començar a exagerar als símptomes i a explicar que no comptava amb prou diners per tractar la seva malaltia.

De 2010 a 2017 va estafar 350.000 euros a centenars de persones que havien donat diners perquè pogués fer front a les despeses generades per la seva suposada malaltia. El 2021 va ser condemnat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: