Logotip de Adolescents.cat

Això és el que t'excita segons la teva personalitat

per Redacció, el 22 de maig de 2022 a les 06:00
L'excitació és la resposta a una sèrie d'estímuls que generen un desig sexual cap a una altra persona. Aquests estímuls poden ser carícies, petons, mirades, paraules... i no totes les persones reaccionen de la mateixa manera davant d'aquests. A continuació et presentem els quatre tipus de persona que existeixen i què excita a cada un. Amb quin et sents identificat/da?
 


Ara que coneixes les 4 maneres amb què es pot excitar una persona, prova d'identificar quin tipus de persona sou tu i la teva parella. Un cop ho sàpigues, podeu tenir una conversa sobre què us agrada i començar a tenir experiències noves.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: