Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 520]

per Redacció, el 9 d'abril de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys 
El meu lio i jo estàvem a casa meva, sols, a la meva habitació mirant Sex Education i alhora ens estàvem posant super calents. Ell em va començar a tocar les cuixes, la cintura, els pits... I jo vaig pujar a sobre seu i després l'hi vaig fer una mamada i ell em va empotrar contra la paret. El millor sexe que he tingut en tota la meva vida joder. 

Noia, 17 anys 
Sóc als Estats Units amb una família amb només un germà. Ell té nòvia, però l'altre dia quan vam anar a un hotel tota la família, va venir al meu llit a mirar una peli i em va començar a fer dits mentre jo li feia una palla. El pitjor és que la cosina petita dormia al llit del costat. 

Noi,19 anys
Al pis d'estudiants estava sol jugant a la play i va venir la meva nòvia. Gairebé sense dir res va entrar, em va abaixar els calçotets i me la va començar a xupar mentre jo parlava amb altres jugadors. Em va flipar. 

Noia, 17 anys 
Abans del confinament vam fer una festa amb els amics a un local privat. Amb el meu crush vam estar tontejant durant tota la nit fins que vam marxar els dos. Vam anar al lavabo de les noies i ens vam començar a liar, vam fer de tot i al final vam acabar f*llant. El més fort és que al lavabo del costat hi havia un amic seu que estava potant i ho va sentir tot xd. El millor polvo de la meva vida.

Noia, 16 anys 
Porto 3 anys enamorada del meu millor amic. Tothom sabia que m’agrada menys ell i no sabia com dir-li. Un dia vam anar a una festa i jugant a la botella ens va tocar a nosaltres dos. Aquell dia dormia a casa seva i vaig decidir llençar-me. Vam acabar fo**ant i fent de tot. Ara fa 4 mesos que sortim.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: