Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 d'abril de 2022 a les 12:07
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Som de Barcelona i fem una activitat pel ben comú a aquesta mateixa ciutat, ens hem conegut allà. Encara que siguis més gran que jo i no sàpiga la teva orientació sexual, no et puc treure del meu cap, ets meravellosa. M’agradaria conèixer-te més, el meu nom comença per vocal i no sé si saps que sóc lesbiana… 

Noi, 17 anys 
Ens vam conèixer per Twitter aquest estiu, tots dos som de Twitter cat i del Maresme. Ens agrada el mateix tipus de música, ets maquíssim i no em puc oblidar de tu. Em fa molta pena saber de tu només per les xarxes socials, m’agrades molt i crec que jo a tu també, no vull continuar jugant amb indirectes, obra’m algun dia :).

Noi, 15 anys
Dubto molt que llegeixis això, però no perdo res en intentar-ho. Fa pocs mesos que parlem, però estic començant a notar com cada vegada m'agrades més i més. Sé que estàs molt obsessionada amb un altre noi que viu lluny d'on vivim nosaltres, i és per això que no vull intentar res amb tu. Em fa por perdre l'amistat que tenim ara, però cada vegada és més complicat no poder-te dir que m'agrades moltíssim. Si arribes a llegir això, et sents identificada i pel que sigui també sents alguna cosa per mi, obra'm amb algun emoji sense dir res més. 

Noia, 16 anys
Ets de Sant Andreu i ens vam conèixer a unes colònies. Al principi t'agradava la meva companya, però després em vas acabar confessant que jo t'agradava. Encara penso amb tu. 

Noia, 14 anys 
Fa temps que som amigues i a mi m'agrades molt i em fa molt d corte dir’t-ho. Fem esport juntes i sempre que et veig m'agradaria explicar-te el que sento per tu. M'encanta quan sortim juntes a fer una volta, a jugar a handbol o de festa, necessito més estones amb tu. No ens parem de fer miradetes i no sé si vols alguna cosa. Sé que et llegeixes els articles d'adolescents.cat així que si veus això i saps qui sóc escriu. Pd: el teu nom comença per A. ❤️ 

Noi, 16 anys 
El teu nom comença per L i el meu per B. Estic molt enamorat de tu i ens hem vist aquest any de carnaval. Hem parlat pocs cops, però fa temps que buscava poder parlar amb tu. No sé si llegiràs això, però si ho llegeixes espero que em diguis alguna cosa. Sé que és un amor impossible però per intentar-ho…

Noia, 16 anys 
El dilluns 21 ens vam creuar pels passadissos de l'insti, recordo que jo anava amb una amiga i tu anaves sol. No sabia si deixar-te passar a tu primer o passar jo, ens vam mirar i tu vas riure. Calculo que tens uns 18 anys. Necessito tornar a veure't, si veus això si us plau la pròxima vegada fes-me algun gest.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: