Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 4 al 10 d'abril

per Adolescents.cat, el 4 d'abril de 2022 a les 11:22
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
La Lluna t'ajudarà a alliberar-te dels perjudicis que et condicionen. Et sentiràs protegit per les estrelles i actuaràs amb confiança i seguretat, centrant-te a aconseguir el que t'has proposat, sense que res t'aparti dels teus objectius. No deixis de seguir el que et diu el cor... Bon rotllo amb Taure i Escorpí, t'aporten bona energia. Dia de la sort: 8.

TAURE
Aquesta serà una bona setmana pels Taure. Estareu molt comunicatius i la sort en les relacions personals i els estudis i/o feina està de part vostra. Estigues atent però, perquè hi ha una persona de la família que necessita molt el teu suport, intenta dedicar-li més estones. Bones energies amb Capricorn i Escorpí. Dia de sort: 9. 

BESSONS 
Aquesta setmana et toca estar més pendent d'una persona que estimes molt, estaria bé que li fessis una sorpresa. Donar sense demanar res a canvi serà el que veritablement et faci feliç. Intenta trobar moments per descansar, últimament no ho fas prou i això està perjudicant teva salut. Dia de la sort: 6. 

CRANC 
La teva vida es veurà molt afavorida, especialment la sentimental. Pots viure alguna cosa inoblidable i tindràs un poder de seducció que atraparà! Cada dia tens les coses més clares i no deixaràs que ningú decideixi per tu. T'espera una setmana de bona sort també amb els estudis i/o feina. Dia de sort: 7. 

LLEÓ 
Aquesta setmana tens una energia especial que fa que et sentis optimista i amb confiança en les teves possibilitats. Les teves habilitats i la teva sensualitat propiciaran tot tipus de relacions, en què gaudiràs de valent! No vulguis forçar els sentiments, gaudeix i deixa fluir... tot arribarà! Dia de la sort: 8. 

VERGE 
Aquesta setmana estaràs de més bon humor perquè per fi les coses et comencen a sortir bé. Tindràs una conversa important que t'ajudarà molt, segueix el seu consell. Tens bona sort en els estudis! I un retorn inesperat al passat en temes sentimentals... Gaudeix del moment i no li donis més voltes, tot tornarà al seu lloc. Dia de sort: 7. 

BALANÇA 
Sembla que aquesta setmana els Balança tindreu moltes coses al cap. Intenta ordenar-te mentalment i no t'estressis! Canalitza't pensant en els altres... estàs molt generós, amb moltes ganes d'ajudar els que t'envolten, i els astres et recompensaran! La teva vida sentimental s'activa... i pots viure una relació molt intensa de la que gaudiràs molt. Dia de la sort: 8. 

ESCORPÍ 
Potser ha arribat el moment de tallar aquesta relació d'amistat que últimament només et fa mal, així estaràs més tranquil/a. Se't presenta una bona oportunitat per demostrar davant dels altres que ets una persona amb iniciativa. Et ronda un possible amor que et despertarà el cor. Aquests dies pots conèixer persones amb qui compartiràs idees i projectes. Dia de la sort: 9.

SAGITARI 
Aquesta setmana els Sagitari no estareu segurs de res i teniu un caos mental important. Intenta buscar ajuda en un amic de confiança, ell/a t'ajudarà a tenir les coses més clares. Dedica temps a les relacions socials perquè a través d'elles pots fer contactes positius per als teus interessos. Els teus somnis amorosos estan més a prop que mai... Tens molt bona sort els dies 7 i 8. 

CAPRICORN 
Aquesta setmana els Capricorn heu de cuidar la vostra salut, que esteu molt fluixos! La part positiva és que tindreu molt bona sort durant tota la setmana i us espera una sorpresa que us encantarà! Mantingues la calma i reflexiona abans de parlar per no dir una cosa que pot girar-se en contra teva. Bones energies amb Peixos i Cranc. Dia de la sort: 7. 

AQUARI 
Els Aquari torneu a tenir problemes sentimentals que no us deixen tranquils, intenta no pensar-hi gaire i concentrar-te més en els estudis. No creguis els rumors que expliquen d'un amic, la meitat de la història és falsa. L'energia de la Lluna és molt renovadora i t'empenyerà a oblidar el passat i a il·lusionar-te amb les coses noves que estan per arribar. Dia de la sort: 6.

PEIXOS 
Algú molt especial pot accelerar els batecs del teu cor, fent-te una confessió inesperada que farà trontollar les teves emocions. Hi ha algú del teu entorn que necessita els teus consells i que l'escoltis... estigues alerta! Dia de la sort: 8. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: