Logotip de Adolescents.cat

Aquasutra: postures per gaudir del sexe a l'aigua

per Redacció, el 1 d'abril de 2022 a les 12:18
Ja queda menys per l’estiu i per inaugurar les piscines i les dutxes postplatja. És per això que avui us portem un Aquastura elaborat per les expertes de Diversual amb diverses postures per practicar a l’aigua. 

Recomanacions a tenir en compte
- Protecció prèvia: el preservatiu s’ha de posat abans d'entrar a l’aigua. A més de protegir-te de les ITS, el condó evitarà també les infeccions que els petits frecs poden provocar pels possibles bacteris que hi ha l'aigua.

- Lubricació extra: l’ajuda d'un bon lubrificant amb base de silicona sempre va bé perquè tot flueixi. 

- Busca punts de suport: les parets o altres superfícies ajudaran a mantenir una posició segura i estable. 

- Suavitza els moviments: s'ha d'anar amb compte amb els moviments bruscos per evitar possibles lesions. 

Postures


El flotador del plaer 
Per practicar aquesta postura necessitareu l'ajuda extra d'un flotador o un matalàs aquàtic. La persona que penetrarà es col·locarà a baix, asseguda, i la que rebrà la penetració s’asseurà amb les cames obertes sobre la seva parella. És una posició ideal per practicar l’slow sex i augmentar la connexió amb l’altre. 
WELCOME TO DAILYFLICKS — peraltastarkov: NOVEMBER COLOR PROMPTS | day...

El cavallet aquàtic 
En aquesta postura, la persona que penetrarà estarà dempeus, sota l’aigua, aguantant a la seva parella, que es col·locarà sobre els seus malucs, envoltant amb les seves cames la seva cintura. Els seus braços se subjectaran a les espatlles de l'altra persona, així la suspensió en l'aigua i el moviment de l’aigua faran la resta. 

Escala al cel 
Aquesta postura és ideal per a practicar en les escales de la piscina. La persona que penetra es col·locarà recolzada a les escales. La persona que rep la penetració, d'esquena a ella. Es pot aprofitar la barana de l'escala per a subjectar-se i guiar així els moviments. 

A terra 
Ideal per a practicar en una dutxa gran o banyera. La persona que penetra s’asseu a terra i la penetrada damunt seu envoltant l’altre amb les cames. És una postura que permet molta connexió emocional, ja que dona la possibilitat de contacte visual directe.


girl love GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: