Logotip de Adolescents.cat

Així és com la positivitat condiciona la teva relació

per Redacció, el 23 d'octubre de 2023 a les 10:00
Cada relació és un món i no hi ha secrets universals per fer que aquesta duri per sempre, però sí que hi ha petites coses que poden ajudar a que la relació sigui el més sana possible.

Els especialistes Suzie Pileggi i James Pawelski han explicat a Psychology Today que un dels aspectes que no pot faltar a una relació és la positivitat. Asseguren que aquesta té el potencial de reforçar les relacions i aconseguir que les persones implicades tinguin un mood més relaxat, alegre i esperançador.


Si bé és cert que les emocions positives milloren el benestar de les parelles, també és cert que fer que formin part del dia a dia d'una relació requereix temps i esforç. Cal una implicació per part de les dues parts però, en cas que només ho faci una, els psicòlegs asseguren que l'altra persona es pot contagiar de la positivitat de la seva parella.

Per tant, si s'aconsegueix deixar enrere la negativitat i l'estrès en la relació, la felicitat de les persones involucrades augmentarà considerablement i farà que estiguin molt més unides.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: