Logotip de Adolescents.cat

Arriba a TikTok una de les funcions més esperades

per Redacció, el 31 de març de 2022 a les 06:00
Alguna vegada has trobat un vídeo interessant a TikTok, però per algun imprevist l'has perdut i t'ha estat impossible recuperar-lo? Doncs és possible que això ja no et torni a passar mai més.

Sembla que la plataforma està fent proves per incorporar una nova funció que et permetrà trobar tots aquells vídeos que has vist i que no has tingut l'oportunitat de guardar. Aquesta funció es trobarà dins de la secció 'Contingut i activitat' i rebrà el nom de 'historial de reproduccions'.

 

L'historial tindrà uns ajustos propis i es podrà desactivar quan sigui necessari. La finalitat és que puguis consultar tots els vídeos que has vist en els últims 7 dies des d'un dispositiu concret. Per tant, si utilitzes TikTok des de diferents dispositius, és possible que tinguis més dificultats per trobar el vídeo que busques.

Per ara no se sap quan s'incorporarà oficialment aquesta nova funcionalitat, ja que en aquests moments es troba en període de prova i és possible que encara trigui un temps a arribar als dispositius de tots els usuaris.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: