Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 30 de març de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.
 


Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Un dia estava buscant una cosa al calaix de l’habitació de ma germana i vaig trobar un vibrador, el més fort és que ella no ho sap i quan estic sola a casa em masturbo i després el torno a deixar on era. No sé si ho haurà notat.

Noia, 17 anys
Fa 3 anys que tinc somnis eròtics amb la meva professora de llengües estrangeres. Té 20 anys més que jo però està boníssima. Em posa molt.

Noi, 17 anys
Tots els meus amics pensen que m'he liat amb moltes noies, però la veritat és que només li vaig fer alguns petons a la meva primera, i de moment única, nòvia. Ara em fa pànic liar-me amb alguna i que vagi dient que ho faig molt malament a causa de la meva inexperiència o que se n'adoni. Seria el fi de totes les meves amistats.

Noi, 18 anys
M'agrada molt una noia, però ella només vol que siguem fo**a amics. Jo estic molt enamorat d'ella i no la vull només per fo**ar. Total que jo em nego, però ella em provoca però molt bèstia. No crec que em pugui resistir molt més a ella. Que faig? Aguanto? O no?

Noia, 16 anys
Em vaig liar amb la meva millor amiga un cop i des de llavors ens hem liat diversos cops més. Ho hem parlat i no tenim ni idea del que som, però ens encanta i crec que d'aquí poc acabarem follant. El millor és que això ho saben 4 persones, tothom creu que som amigues i prou, i això és el que més em posa.

Noi, 17 anys
Fa temps que sento coses per una noia. Però mai ho he acceptat, i encara em costa acceptar-ho perquè ella en el fons m'agrada, però, sé que no sent res per mi. I em fa la impressió que li agrada una altra noia.

Noia, 16 anys
Tinc un nòvio a Amèrica i el cas és que fa molt que no ens veiem. Vam parlar de passar-nos algunes fotos hot, ell va ser el primer a enviar-me vídeos entre altres coses. És molt divertit quan em tanco a la meva habitació dient als meus pares que me'n vaig a fer la migdiada quan en veritat estic mig despullada fent-me fotos sexis.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: