Logotip de Adolescents.cat
Gent comprant en un supermercat | AFT

Els supermercats podran limitar la venda de productes als clients

Gent comprant en un supermercat | AFT
per Redacció, el 30 de març de 2022 a les 12:53
El govern espanyol ha autoritzat de forma "excepcional i temporal" limitar la quantitat de productes que es poden comprar per "impedir el desproveïment". La mesura forma part del reial decret llei 6/2022, de 29 de març, de mesures urgents en el marc del Pla Nacional de resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna.

En concret, l'executiu introdueix un nou apartat a la llei d'ordenació del comerç minorista que diu que "excepcionalment, quan hi hagi circumstàncies extraordinàries o de força major que ho justifiquin, els establiments comercials podran suspendre amb caràcter temporal la prohibició prevista en l'apartat 2 de limitar la quantitat d'articles que pot adquirir cada consumidor".


Així doncs, podria ser que els propers dies hi hagi certs productes dels quals només es pugui comprar una quantitat determinada. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: