Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 30 de març al 5 d'abril

per Redacció, el 30 de març de 2022 a les 12:14
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (2/5)
Saps que vas dir unes paraules o vas tenir un gest que no li va agradar a algú especial. Abans que no hi hagi marxa enrere, disculpa’t i resol el malentès o és possible que s’enfadi i es compliqui. Vés amb compte: potser et veuràs afectat/da per la gelosia d’una tercera persona.

TAURE (3/5)
Estaràs molt emocionat aquesta setmana. Qualsevol sentiment i gest el multiplicaràs per 100 i això pot ser perillós. Vigila no dramatitzar ni idealitzar cap conversa ni cap moment. Intenta donar-li normalitat i així evitaràs veure problemes o situacions idíl·liques. Dia de la sort: Dijous.

BESSONS (2/5)
S’apropa un canvi molt positiu a la teva vida amorosa. Si tens parella, et proposarà un pla que no t’esperaves però que serà un pas a la vostra relació. Si estàs solter/a, un canvi a la teva vida farà que t’apropis de manera “accidental” al teu crush. Consell: controla les notificacions. 


CRANC (3/5)
Hi ha una persona especial que tens a prop que sovint troba a faltar plans improvisats. És possible que t’esperi amb alguna sorpresa o pla una mica diferent del que estàs acostumat/da. Consell: Dóna-li l’oportunitat que et sorprengui, deixa’t portar i no ho vulguis controlar tot.  


LLEÓ (3/5)
És possible que hagis conegut algú molt especial i si deixes al marge les teves pors, t’adonaràs que aquesta persona t’aporta coses molt positives i que trobaves a faltar a la teva vida. Consell: vigila amb les inseguretats. Necessita que li demostris que t’agrada de veritat.

VERGE (3/5)
Aquesta setmana tallaràs un rollo que tenies que no t’aportava res i que ja tenies clar que no volies. Això vindrà provocat perquè possiblement has trobat algú especial que t’agrada i que poder ha despertat el teu interès. Consell: No et passis en fer-te l’interessant i fes un pas. 

BALANÇA (3/5)
Ha arribat el moment de jugar-se-la, de demostrar-li que t’agrada i veure la seva reacció. Esteu en un punt mort i no acabeu d’avançar. Tens clar que és ell/a però una conversa que veu tenir et frena i no gosses fer cap pas. Consell: Sorprèn-lo/a i veuràs si és un no o un sí definitiu.


ESCORPÍ (2/5)
Vigila perquè estàs a un terreny amorós perillós. Si tens parella, una tercera persona s’interposarà i hauràs de donar explicacions. Si no en tens, això de jugar a diverses bandes i les converses paral·leles et farà patir una mala passada. Vés amb compte: amb els xats i privats. 


SAGITARI (4/5)
Saps allò de “qui no arrisca no pisca”? Doncs ha arribat el teu moment. Tens ganes, has recuperat confiança i vols conèixer algú. Aquesta serà una bona setmana perquè et sentiràs segur/ per menjar-te el món i aquest, és el millor imant per atraure mirades. Color: blau.

CAPRICORN (3/5)
No desisteixis, no encara i menys aquesta setmana. Passaran coses al teu voltant i has  d’estar present per viure-les i poder reaccionar per fer que la persona que t’agrada et presti atenció. Serà llavors quan tinguis l’oportunitat que tant has esperat. Dia de la sort: Divendres.

AQUARI (3/5)
És possible que rebis una proposta pujada de to i et desconcertis una mica. Tot i que ets molt passional, ho ets quan tens plena confiança i no estàs segur/a que sigui el moment adequat. Consell: No et bloquegis ni et sentis pressionat/da. Fes el que sentis i tot anirà bé. 


PEIXOS (2/5)
Necessites temps per obrir el teu cor a algú altre, com també el necessites per processar que aquella persona t’agrada realment i que no és caprici. És possible que vegis senyals aquesta setmana i hauràs de reaccionar abans no sigui massa tard. Dia de la sort: Dijous. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: