Logotip de Adolescents.cat

Jada Pinkett Smith es pronuncia després de la bufetada de Will Smith a Chris Rock

per NacióDigital, el 30 de març de 2022 a les 11:45
Jada Pinkett Smith, esposa de Will Smith, ha trencat el seu silenci després de l'agressió del seu marit a la cerimònia dels Oscars. Pinkett Smith, principal afectada per la broma de Chris Rock -en què es mofava de la seva alopècia-, s'ha pronunciat a través de les xarxes socials amb un missatge molt concís. "Aquest és un moment per sanar, i hi estic disposada", ha escrit l'actriu a través del seu perfil d'Instagram, on té 11 milions de seguidors.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)




Will Smith també es va pronunciar, encara que ho va fer ahir, i es va disculpar per haver agredit l'humorista Chris Rock durant la gala dels Oscars 2022. "La violència, en totes les seves formes, és verinosa i destructiva. El meu comportament d’ahir durant els Premis Oscar va ser inacceptable i inexcusable. Els acudits sobre mi són part de la meva feina, però un acudit sobre la condició mèdica de la Jada em va resultar difícil de suportar i vaig reaccionar de manera emocional", va expressar.

 


Will Smith va generar molt debat després de la seva reacció i va ser acusat de tenir un comportament masclista i fomentar la masculinitat tòxica. Per la seva banda, però, l'humorista Chris Rock també va rebre crítiques per haver fet broma sobre un tema de salut i haver-se rigut de l'alopècia de Jada Smith.

Arran de la polèmica, diversos usuaris també han recuperat un moment viscut en una entrevista a El Hormiguero en què Will Smith bromejava amb Pablo Motos sobre fer comentaris relacionats amb la seva esposa. 

Els fets es van produir fa uns dotze anys. El presentador va encadenar elogis a tothom qui hi havia al plató. Va començar pel fill del matrimoni, i quan es va acostar a ella, l'actor el va avisar abans de començar: "Compte amb les paraules per a la meva esposa, val?", va dir-li mentre escoltava amb atenció.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: