Logotip de Adolescents.cat

La primera «gran festa de l'amor» de Tindercat serà a Sant Cugat

per Redacció, el 30 de març de 2022 a les 08:31
Tindercat, el podcast interactiu i en directe a través de Twitter per lligar en català a la xarxa, celebrarà la seva primera trobada presencial a Sant Cugat del Vallès. El tiktoker Gerry Querry, impulsor d'aquesta iniciativa de cites online, ha escollit la seva ciutat de naixement per acollir l'esdeveniment que deixarà enrere per primera vegada les pantalles a favor del cara a cara.
 
@gerryquerryberry Que us sembla? #catalunya #estiktokat ♬ sonido original - Gerry

Així doncs, el pròxim divendres 22 d'abril, l'equip de Tindercat dinamitzarà una "gran festa de l'amor" perquè "cap jove arribi a la Diada de Sant Jordi sense parella". En declaracions a NacióDigital, Gerry Querry assegura que serà una trobada amb diverses dinàmiques i activitats al voltant del món de les cites, música en directe, servei de bar i moltes sorpreses.

Aquesta primera "desvirtualització" d'una recent iniciativa que ha ajudat a trobar noves eines de socialització en català a les xarxes, ha comptat amb la participació de diversos artistes i influencers del país com ara Miki Núñez, Ginestà, Valtonyc, Carles Tamayo o Josep Pedrerol. Alguns d'aquests noms podrien "aparèixer" durant la celebració de l'esdeveniment, assegura un misteriós Querry.


En tan sols 24 hores, la presentació del vídeo "Tindercat: Operació Sant Jordi" ha acumulat més de 700 retuits i més de 175.000 visualitzacions. Durant els pròxims dies, els usuaris podran fer tuits amb frases i memes en català amb el hashtag #ElCatalàÉsSexi i les millors publicacions seran empaperades per diferents ciutats de Catalunya per promocionar l'esdeveniment al municipi vallesà.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: