Logotip de Adolescents.cat

Els fans de quina d'aquestes pelis creus que es gasten més diners en productes?

per Redacció, el 29 de març de 2022 a les 17:14
[inicicentrareport]Teniu samarretes, pòsters, jocs…sobre alguna pel·lícula? Si heu respost que sí, formeu part dels milions de persones que cada any compren merchandising sobre les seves sagues preferides. I és que, els productes relacionats amb el món del cinema mouen centenars de milions cada any. 

Així ho assegura un estudi elaborat per money.co.uk que ha investigat quines són les franquícies cinematogràfiques que més diners generen. O dit d’altra manera, quines són aquelles en les quals els fans inverteixen més diners. 

Abans de dir-vos els resultats de l’estudi, us deixem amb una enquesta. Quina creieu que és la saga amb la qual els fans es gasten més diners, en concret, una mitjana de 557 euros?

 

Si heu marcat Harry Potter heu encertat. Els aficionats d’aquesta història són els que més merchandising compren anualment. Al top 3 el completen els fans d’El Padrino i de Regreso al Futuro. Com era d’esperar, al rànquing també hi apareixen pel·lícules de Marvel, com Los Vengadores o Guardianes de La Galaxia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: