Logotip de Adolescents.cat

Rosalía respon així als seus «haters»

per Redacció, el 29 de març de 2022 a les 10:09
Rosalía està fent història amb Motomami. El disc es va convertir en el més escoltat en les plataformes d’streaming 48 hores després del seu llançament. A més, l’àlbum no para de rebre elogis per part de la crítica especialitzada, que el puntua amb més d’un 9. 

Malgrat tot, hi ha persones que segueixen omplint les xarxes socials de comentaris negatius sobre l’artista i sobre el seu nou treball. Ara bé, la cantant ha deixat clar que les crítiques no la desanimen. 


En un post que ha fet a través del seu compte secundari, @holamotomami, ha llançat aquest missatge als seus haters: “Crec que la gent ha entès els temes millor ara que ha sortit el disc sencer. Això em fa molt feliç. Els meus haters treballen, però jo treballo més i segueixo convençuda de cada nota i cada paraula de l’àlbum. No en canviaria ni una”. A vosaltres us agrada el nou disc?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @holamotomami




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: