Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 2 d'abril de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz
Tatum O’Neal va ser la persona més jove en guanyar un Oscar. El 1973, amb 10 anys, es va endur un guardí pel seu paper a Paper Moon. 

L’orina dels gats brilla en la foscor. Això es deu a la gran quantitat d’àcid úric que conté. Això sí, per poder observar aquest fenomen necessitem llum negre o ultraviolada.

Has de tirar un raspall de dents, n’esculls un blau o vermell? Si has respost blau, formes part de la majoria. I és que, segons un estudi elaborat Kissmetrics gran part de la població té els raspalls de dents d’aquest color. El motiu? És un to que s’associa a la neteja i la higiene i això fa que, inconscientment, el preferim a l’hora de comprar objectes personals. 

Abans que existís el d'esperador, hi havia l’ofici del knocker-up o knocker-upper. Eren persones que es dedicaven a despertar els treballadors de les fàbriques picant, literalment, les seves finestres amb pals. La professió va durar fins als anys 30 del segle passat. 

Els primers coixins eren de pedra i servien per allunyar els insectes de la cara mentre es dormia.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: