Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 de març de 2022 a les 17:41
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys 
No crec que llegeixis això, però per intentar-ho... Ets un noi d'un any menys que jo, bastant alt i no vivim al mateix poble, tot i que tu estiuatges a un poble que està a 10 min del meu. Vam estar parlant una temporada, però no sé perquè vam deixar de fer-ho. Mai vam arribar a veure'ns, però semblava que els dos en teníem moltes ganes, tant de bo reprendre el contacte i quedar un dia. 

Noi, 17 anys 
Fa una setmana (mitjans de març) vaig anar a dinar a un restaurant i vaig creuar mirades amb un noi que em va semblar guapo i tal, però no li vaig donar importància. Però he vist que un noi de 17 anys ha descrit una situació semblant i em sento identifica’t. Si llegeixes això dona més detalls que potser sóc jo :) pd, va ser a Igualada.

Noia, 17 anys
Anem a la mateixa classe des de 1r de batx, però mai m'havies cridat l'atenció fins que vaig parlar amb tu per primera vegada i vam tenir una connexió i tensió instantànies. Als teus amics els hi caic fatal, sempre ens molesten i quasi mai podem parlar. Crec que també t'agrado perquè amb mi ets més dolç i tímid que amb les altres persones. Fa un any vaig tenir un somni premonitori sobre que tontejaríem i s'ha complert. 

Noia, 16 anys
Al començar batxillerat artístic et vaig conèixer i últimament ens estem portant molt més. Tu ets hetero però tinc la sensació que a vegades em tires la canya. El meu nom comença per R I el teu per L. No em pares de parlar de la persona que t'agrada (que és molt amic meu) i faig veure que t'ajudo però l'únic que faig és empitjorar-ho. Em sento malament però estic massa pillada. 

Noia, 14 anys 
Et vaig conèixer a una trobada de delegats, des del primer instant em vas semblar atractiu. Tens els cabells arrissats i a vegades portes ulleres i jo els tinc llisos i llargs. Sé que toques algun instrument, però encara no sé quin. Segur que no llegiràs això però per intentar-ho no perdo res. Si saps qui sóc obra'm. 

Noi, 17 anys 
Ens vam conèixer fa poc i em vas encantar des del primer moment. Ets amiga de la meva cosina i vam anar a sopar tots tres i el seu nòvio. No tinc clar si de veritat t'agrado. El meu nom comença per R I el teu per A, tinc moltes ganes de tornar a veure't. 

Noia, 16 anys 
Et vaig veure a una discoteca de les comarques de Girona, on hi va tot déu, el dia 26 de febrer. Ets una noia no gaire alta, portaves eyliner super ben fet i un estil que em vaig quedar flipant. Ens vam estar fent mirades varia estona i tant de bo haver-te dit alguna cosa, ara serà difícil. No sé cap informació sobre tu, només que intueixo que pertanys a Lgtbi, portaves una polsera. El meu nom és poc conegut i comença p A (té quatre lletres). Intenta'm buscar per l'insta de la disco.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: