Logotip de Adolescents.cat

Les coses més estranyes que ha fet la gent i que s'han fet virals

per Redacció, el 26 de juny de 2022 a les 06:00
Internet està ple d'usuaris que segueixen challenges i tendències. I, tot i que a la majoria els surt bé, n'hi ha d'altres que ho converteixen en un autèntic fail. Twitter, Instagram i Reddit estan plens de videos i imatges que s'han fet virals per ser estranyes i a continuació et deixem alguns exemples:

1. Enganxar la llengua a un fanal congelat


És sabut que si poses la llengua sobre el gel aquesta es pot quedar enganxada, però hi ha persones que necessiten comprovar-ho. Aquest va ser el cas del protagonista del següent vídeo, que va voler assegurar-se que l'aigua de la superfície de la llengua es congela en entrar en contacte amb un gel. 

2. Posar el mòbil dins el microones


Aquesta va ser la gran idea que va tenir un nen durant un directe de Twitch. Està clar que posar el teu telèfon mòbil dins un microones no portarà res de bo, però per si encara tenies dubtes, aquest vídeo ho demostra.


3. Beure una bola de neu desfeta


Seguint amb les males idees, aquest usuari va decidir provar què passava si bevia el líquid d'una bola de neu desfeta. Alguns pensaran que és aigua, però la realitat és molt diferent. L'usuari ja va avisar: si ho fas, pots acabar a l'hospital.

4. Fingir el segrest d'una persona


Imagina que vols sorprendre a una persona pel seu aniversari i no saps com fer-ho, comences a donar-li voltes fins a trobar el pla perfecte: fingir un segrest. Segur que ho trobes una idea horrible, oi? Doncs sembla que als protagonistes d'aquesta història no els hi va semblar tan mala idea...

5. Fer fotos a plats de menjar al carrer


Què la llum de casa teva no reflecteix la bona pinta del teu menjar? No et preocupis! Sempre pots sortir al carrer i fer la foto amb llum natural. Això sí, ves de pressa...

6. Ficar-se dins una banyera d'espaguetis


Sens dubte aquesta és una de les idees més estranyes que hem vist. L'usuari blcksmth ha revolucionat més d'una vegada les xarxes socials, i aquesta vegada va ser gràcies a una foto seva dins una banyera plena d'espaguetis i mandonguilles.

7. Fer-se una foto amb un objecte letal


Molta gent ha arriscat la seva vida per aconseguir una imatge viral, i aquest és un altre cas. Aquestes dues noies van decidir fer-se una foto amb les restes del que queda de la central nuclear Vladímir Ilich Lenin i són mortalment radioactius. Les noies van estar de sort, però cal recordar la perillositat de l'acte, ja que els experts van explicar que "el contacte durant un llarg període de temps" les hagués pogut matar.

8. Menjar caca d'un ruc


Sabem que la gent està disposada a fer qualsevol cosa per fer-se viral a Internet, i aquesta noia ens ho ha demostrat menjant femta d'un ruc.

9. Rapar-se els cabells per TikTok


Hi ha gent que assegura que ja sabia que es tractava d'una broma abans d'imitar-ho. Esperem que fos així, perquè la sensació d'adonar-te que no ho hauries d'haver fet no deu ser gens agradable.


10. Fingir que la teva àvia és una desconeguda


Enganyar a les xarxes socials és molt fàcil, però si ho fas, assegura't que no es farà viral i arribarà a persones que ho podran desmentir.
  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: