Logotip de Adolescents.cat

3 maneres d'estimular la zona G correctament

per Redacció, el 25 de març de 2022 a les 10:27
La zona G és coneguda per ser una de les zones erògenes més importants de les persones amb vagina. La idea que existeix una zona anomenada 'punt G' va sorgir per primera vegada a la dècada del 1950 i, fins al moment, encara hi ha científics que posen en dubte la seva existència. 

El que sí que està clar és que existeix una zona a la paret vaginal interior on el clítoris s'estén i estimular-la és molt plaent. A més, s’ha descobert que existeix una àrea de la part frontal de la vagina que té moltes terminacions nervioses i que a prop d’aquesta zona es troba la uretra, que és la responsable de l’ejaculació femenina. 

Per tant, per estimular la zona G, el primer que cal tenir clar és que no es tracta d’un punt concret, sinó d'una zona que es troba entre 3 i 5 centímetres a la paret frontal de l'interior de la vagina. Pots estimular-la de diferents maneres:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: