Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 de març

per Adolescents.cat, el 25 de març de 2022 a les 09:41
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Has anat dient que sí a obligacions que et feien mandra i ara et veus amb la responsabilitat de complir-les. Estàs desmotivat i et resultarà difícil completar el que t'has proposat. Això et servirà com a lliçó per posar certs límits.

TAURE 
Avui et plantejaran una idea que et farà reactivar relacions que tenies oblidades. Faràs el primer pas sense pensar-ho massa, perquè la proposta et motivarà. Ara bé, vés amb compte a l'hora de triar qui t'acompanya en aquest nou camí, perquè hi ha algú que no està disposat a ajudar-te.

BESSONS 
Un amic/ga ha actuat d'una manera que no t'esperaves i potser ho veus com una traïció. Si estàs molest, digues-li i no deixis passar més temps o es podria trencar un vincle que en el fons vols conservar. 

CRANC 
De vegades esperar és millor que actuar i aquest avui serà el cas. Hi ha algú de qui no et refies, observa bé els seus passos abans de fer res perquè potser l'has jutjat malament.

LLEÓ
Avui et sentiràs molt a prop d'un familiar i t'atreviràs a tenir una conversa que fins ara havies posposat. Això t'ajudarà més del que et penses i et farà sentir en equilibri. Tens sort en les relacions personals aquesta setmana, treu-ne profit.

VERGE 
Encara que estiguis convençut que tens la raó, et veuràs obligat a assumir que les persones no sempre prenen el camí que se'ls aconsella. Sentiràs ràbia, però no deixis que això t'allunyi d'aquella persona. Tothom té la llibertat d'actuar com vulgui, encara que potser s'equivoqui. 

BALANÇA 
Reclama i planta cara. Ja fa massa temps que et queixes, així que és el moment d'expressar el teu malestar a la persona que te'l provoca. En el terreny de l'amor, sigues prudent perquè l'altra persona no està receptiva i podria malinterpretar els teus moviments. 

ESCORPÍ 
L'enveja i la desconfiança tindran molt protagonisme. De vegades és molt complicat controlar aquestes emocions i avui et resultarà molt difícil guardar-te el que sents per a tu. Escolta amb atenció el que et diuen i tingues-ho amb compte abans de fer res. 

SAGITARI 
Has dedicat molt temps a un projecte que estava arribant al seu punt final, però que ara t'exigeix més esforços. Això et crearà contradiccions internes: mira les coses amb perspectiva i sobretot no oblidis els teus objectius. 

CAPRICORN 
Escolta la teva intuïció perquè et pot ajudar a evitar decepcions. Si estàs veient coses que no t'agraden en algú, no les ignoris i facis com si res. L'experiència ja t'ha demostrat que hi ha coses que no canvien per molt que vulguem. 

AQUARI 
Hauràs de fer front a una situació amb la qual no t'havies trobat. Per sort estàs entrant en una etapa de dinamisme i creativitat que t'ajudarà a avançar. Les teves habilitats analítiques jugaran un paper important aquesta setmana. 

PEIXOS 
Aplica't els consells que dones. Abans d'obrir nous camins, és millor que deixis enrere els vells i curis les ferides. Saps que si encara tens al cap algú, no pots forçar les coses. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: