Logotip de Adolescents.cat

Rosalía aclareix què vol dir «te quiero ride como a mi bike» i «hazme un tape mode Spike»

per Redacció, el 25 de març de 2022 a les 09:03
Com ja ha fet amb altres cançons de Motmomami, Rosalía ha tornat a desgranar, vers per vers, el significat de Hentai, el seu tema més sexual.

La cantant, doncs, ha aclarit dues de les frases que més comentaris han generat “te quiero ride como a mi bike” y “caro como que tiene un diamante en la punta”. 

Te quiero ride como a mi bike, 
hazme un tape mode Spike

En aquesta metàfora sexual, Rosalía va utilitzar el terme “bike” , bicicleta, perquè volia projectar una sensació bonica i innocent: “Volia transmetre una imatge cute”. Pel que fa a “hazme un tape modo Spike” es tracta d’una referència a Spike Jonze, un dels seus directors de cinema preferits. En aquest vers, l’artista convida el seu amant a gravar-la a l’estil Spike Jonze el qual té una estètica molt personal, tal com ha demostrat en pel·lícules com Her, guardonada als Oscar.

Caro como que tiene 
un diamante en la punta

En aquest vers Rosalía parla dels pírcings en les parts íntimes, com potser ja havíeu intuït. “Em sembla molt sexy un pírcing així. No sé si per a fer-me’l jo, però m’encanten”, ha assegurat a Genius.

A més a més, la cantant també ha volgut remarcar que tant a Hentai, com en altres cançons, les lletres estan fetes amb cert sentit de l’humor i que són com una espècie de joc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: