Logotip de Adolescents.cat

5 senyals que indiquen que només vol sexe

per Redacció, el 2 d'abril de 2022 a les 06:00
Fa un temps que estàs coneixent a algú, tot va bé i us agradeu molt, però no tens clar si simplement s'ho està passant bé o si vol alguna cosa més seriosa amb tu. La millor manera de descobrir-ho és preguntant, però sabem que no és fàcil i que a vegades les respostes són difícils d'interpretar. Per això, des de La Mente es Maravillosa han elaborat una llista amb 5 preguntes que pots fer-te per saber si la persona amb qui estàs quedant sent alguna cosa més que atracció física:

 


Aquestes preguntes també dependran del temps que portis quedant amb una persona. És normal que si fa un mes que us esteu coneixent encara no t'hagi presentat a ningú del seu entorn i que la confiança no sigui plena, però si fa uns quants mesos que esteu quedant i la cosa continua igual, podria ser senyal que alguna cosa no està acabant d'encaixar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: