Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 26 i 27 de març

per Redacció, el 26 de març de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries: Estàs una mica als núvols i ni tu saps per què. Però això t’ajudarà a escoltar la teva veu interior. Només cal que escoltis el teu cor per esbrinar què és el que realment vols perquè sembla que aquest cap de setmana tindràs alguns dubtes. No et deixis influir pels consells de gent que no t’entén. Dia de la sort: tot el dissabte.

Taure: Notaràs que hi ha persones molt immadures i que no tens per què preocupar-te pels seus comentaris o opinions. Intenta no centrar-te en aquells que et transmeten energia negativa i passa més temps amb qui et fa sentir bé. Tens bona sort en general i una gran connexió amb els Balança. Moment de sort: diumenge a la tarda.

Bessons: Els Bessons s'emportaran alguna decepció durant aquest cap de setmana i és que les coses no poden sortir sempre bé. Han confiat en algú que no els tindrà el respecte que mereixen i això els entristirà. Aquest cap de setmana t'omplirà d'energia gaudir de la família. Dia de la sort: diumenge a la tarda.

Cranc: A vegades busques respostes en la direcció incorrecta però aquest cap de setmana hi ha una persona que t’obrirà els ulls. No et preocupis per tot el que ha de venir, vas pel bon camí. Intenta parlar una mica més amb els amics, els estàs oblidant una mica. Dia de la sort: dissabte. 

Lleó: Hauries de quedar amb una persona que t’animi, has passat uns dies de molta feina que t'han deixat esgotat. Sembla que hi ha algú al teu voltant que et xucla l'energia i aquest cap de setmana no el veuràs. Relaxa't i descansa. Bones energies amb Balança i Escorpí. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

Verge: No tinguis por a dir el que penses, encara que això et faci enfrontar amb algú que aprecies. Pensa que aquelles que diuen les coses a la cara —encara que a vegades facin mal—són persones que demostren una gran sinceritat i que són grans amics. El dissabte serà el teu dia de sort. El color blau t'ajudarà. Moment de la sort: dissabte al matí.


Balança: Aquest cap de setmana les coses t’aniran millor i tindràs més clar el que vols. Sembla que estaràs una mica més animat i voldràs afrontar les coses amb positivitat! Tot això també és gràcies a algú que t’està ajudant. Compte amb la salut, abriga't! Moment de sort: diumenge al migdia. 

Escorpí: Un nou cap de setmana a la vida dels Balança que no sabreu aprofitar com cal i és que us trobeu en un moment de poca estabilitat i de manca de confiança en vosaltres mateixos. Hi ha algú proper i que no imagines que et comença a mirar amb uns altres ulls. Atent als missatges aquests dies i algun senyal que podries detectar via Instagram...Moment de la sort: dissabte a la tarda.

Sagitari: Busca refugi en les persones que t’estimen, aquest cap de setmana sembla que prendràs una decisió important i necessites el suport dels amics. T'esperen sorpreses positives amb els Taure i els Capricorn. Aprofita per avançar feina aquests dies i ho agrairàs més endavant. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

Capricorn: Intenta recuperar-te aquest cap de setmana perquè portes uns dies intensos. Potser cal que obris una mica més el teu cor a aquesta persona que tant estimes. És moment de plantejar-te que potser sou més que amics. Una cançó que no pots parar d'escoltar té un missatge que t'ajudarà. Moment de sort: dissabte a la nit.

Aquari: Aquest cap de setmana estaràs més sentimental i tot t’afectarà més. Potser és el moment d’exterioritzar tot el que portes dins, et sentiràs millor. Últimament vas més a la teva i això és bo perquè el que necessites ara mateix és estar per les teves coses. Surt amb els amics per distreure’t! Moment de la sort: diumenge al matí. 

Peixos: No et quedis quiet esperant que tot t’arribi, posa’t les piles i fes-te notar. Aquest cap de setmana has de prendre la iniciativa, tens els astres a favor teu. No és el moment de preocupar-te per coses que en el fons no tenen importància. Vas aconseguint millorar la teva autoestima i això et portarà noves il·lusions. Viuràs un dissabte especial amb els teus millors amics! Moment de sort: dissabte al vespre.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: