Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 520]

per Redacció, el 2 d'abril de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 



Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Aquest finde vaig sortir de festa. Em vaig trobar el noi amb qui estic així mig sortint i ens vam liar. La cosa és que quan jo me n'anava amb les amigues, en realitat anava a buscar un altre tio amb qui portava tota la nit fent-me mirades. Al final vam acabar als lavabos de ties liant-nos i tocant-nos mentre l’altre m'enviava whats dient-me que on estava. Quin morbo per favor!

Noia, 16 anys
El meu germà té un amic que està molt bo i l'altre dia va venir a casa a dormir. Durant el sopar ens vam estar mirant, però res. Total que quan el meu germà estava dormint ell va venir a la meva habitació i ens vam començar a liar a saco. El que em va donar més morbo és que el meu germà ens podria haver pillat en qualsevol moment...

Noi, 17 anys
Fa uns mesos vaig quedar amb una amiga meva. Feia fred i em va dir que si volia anar a casa seva que no hi havia ningú. Vam anar-hi i ens vam asseure al sofà. Passen dos minuts i ens comencem a liar fins que vam acabar al seu llit sense roba. En aquell moment va arribar la seva mare, però per sort em vaig poder escapar pel jardí. Que calents estàvem...

Noia, 17 anys
Era l'aniversari del meu nòvio i aquell dia vam fer una excursioneta. Durant una estona, al tren, vam estar sols en el vagó. Em vaig posar a sobre seu i ens vam començar a liar a saco. Anava tan calenta que li vaig mullar els pantalons... Em vaig quedar amb les ganes d'haver-ho fet allà mateix.

Noi, 17 anys
La meva nòvia estava de ressaca i estàvem amb ella i una amiga seva al menjador. La seva amiga es va adormir i li vaig començar a fer un massatge sexy i anar baixant baixant... fins que em diu PARA! Llavors dic vale i paro, però ella dm diu vine aquí darrera (un lloc més o menys amagat del menjador) i li vaig fer dits i me la va menjar i vaig flipar. La seva amiga? Roncant... Quin morbo.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: