Logotip de Adolescents.cat

Aquesta mítica actriu de sèries adolescents reapareix molt canviada després d'anys de tutela

per Redacció, el 24 de març de 2022 a les 10:12
Amanda Bynes va ser una de les actrius més reconegudes a principis dels anys 2000. Va ser protagonista de sèries com El show de Amanda a Nickelodeon i de pel·lícules com Ella es el Chico i Hairspray.

En aquella època l'actriu va guanyar molta popularitat, no només pels shows on apareixia, sinó també per les polèmiques que protagonitzava. Va ser detinguda per consumir substàncies il·legals, censurada a Twitter i acusada de produir un incendi. A més, va haver de lluitar durant uns anys contra la seva addicció a les drogues i va estar internada a un hospital psiquiàtric.

 

Per tot això, l'agost del 2013 un jutge va considerar que l'actriu havia de quedar sota la tutela dels seus pares. Fins que ara, nou anys després, ha decidit que ja no és necessària la custòdia i que és moment de què recuperi el control de la seva vida. Després d'aquesta notícia, l'actriu de 35 anys ja està preparada per començar una nova etapa al costat del seu promès Paul Michael.

 

Bynes, a les seves declaracions a la revista People, ha confessat que en els últims anys s'ha esforçat molt per millorar la seva salut mental i així poder treballar de manera independent. També ha volgut agrair l'amor que li han estat donant els seus fans i el suport del seu advocat i els seus pares.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: