Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 23 de març de 2022 a les 10:33


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Quan estic sol a casa obro la finestra que dona de cara al carrer i em faig una palla. Normalment no passa ningú, però un dia, mentre ho feia, va passar el cotxe de la meva mare amb la meva germana. Només em va veure la meva germana i ara ho utilitza per subornar-me.

Noia, 14 anys
De petita em ficava els peus de les nines per les meves parts intimes. Jo amb aquella edat no sabia ni que estava fent. Si algú més ho feia, responeu-me!

Noi, 15 anys
Tinc una profe que deu tenir uns 30 anys que em posa moltíssim. L'altre dia m'estava intentant explicar una cosa que no entenia, se'm va apropar molt i vaig notar com se m'empinava. Després de classe vaig haver d'anar corrents al lavabo...espero que ningú ho notés.

Noi, 16 anys
Quan vaig fer intercanvi una noia i jo ens vam agradar molt. Al tornar ens parlàvem cada dia fins que em vaig llançar i li vaig dir el que sentia i vam començar una relació a distància. Portàvem un mes quan em va confessar que en una festa ho havia fet amb una altra noia i li havia agradat. Estic enfonsat.

Noia, 17 anys
Sóc noia i em fa vergonya perquè em surten pèls als pits com pel voltant dels mugrons i clar jo me'ls trec amb pinces i això. Algú més li passa? Jo miro les meves amigues i elles no en tenen i penso que sóc rara…

Noia, 17 anys
Des de fa un temps m'he obsessionat i al vestuari de bàsquet em fixo molt amb si porten el xixi depilat o no les meves companyes i no sé perquè ho miro. Però no ho puc evitar i crec que em posa calenta quan alguna no el porta depilat i em sento molt rara perquè mai m'han agradat les noies i tinc nòvio i estem bé... Algú li ha passat alguna cosa com això?

Noia, 18 anys
Mai m'he liat, ni un pico ni res... (m'han obert tios, però simplement jo no he volgut fins que jo trobi el moment exacte) jo no sé si seré l'única noia amb 18 anys sense liar-se maiii però ho mantinc en secret. Algú més menteix sobre aquest tema?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: