Logotip de Adolescents.cat

Què és l'sploshing, la tècnica que ajuda a incrementar l'excitació?

per Redacció, el 26 de març de 2022 a les 06:00
En el sexe, l'excitació és clau. La seducció, els jocs previs, l'estimulació de certes parts del cos...són factors que ens poden ajudar a incrementar el nostre plaer i millorar les relacions amb la nostra parella. 

Hi ha moltíssimes tècniques centrades a augmentar l'excitació, però una de les més populars en els últims mesos és l'sploshing.


I en què consisteix?

 
Doncs bàsicament en unir dos plaers: el menjar i el sexe. L'sploshing consisteix a "untar" aliments –sobretot líquids o semilíquids- damunt el nostre cos o el de la nostra parella i jugar: escampar, llepar... No es tracta, doncs, de cap pràctica nova si bé està guanyant pes durant la pandèmia on la imaginació i les ganes per millorar les relacions sexuals estan creixent. 


Com practicar l'sploshing?


Primer de tot, i com sempre, cal parlar amb la nostra parella per acordar unes condicions i perquè tothom se senti còmode. Dit això, els experts recomanen utilitzar aliments dolços, ja que desperten de seguida la nostra part sensorial i fan que estiguem més receptius.

Per tant, algunes bones opcions són nata, xocolata, gelats, cremes... També es poden barrejar diverses textures i temperatures per experimentar sensacions diferents i innovar. Cal tenir en compte, però, que hi ha certes pràctiques s 'han d'evitar. La primera, clarament, és la de col·locar algun aliment massa calent damunt el cos, ja que ens podria malmetre la pell. La segona és utilitzar cítrics. El millor és no fer servir aquest tipus d'aliments –suc de taronja, llimona...- perquè contenen àcids i ens poden produir picors i irritacions. Dit això, s'aconsella escampar el menjar per zones com la panxa, els pits o les cames, però mai damunt els genitals, ja que podríem provocar-nos una infecció.

Els 10 aliments més utilitzats en el sexe



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: