Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 22 de març

per Adolescents.cat, el 22 de març de 2022 a les 10:04
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui és millor que posis en dubte algunes de les coses que escoltaràs, ja que hi ha informacions interessades que et poden portar a equivocar-te. No et precipitis i així aconseguiràs controlar la situació. 

TAURE 
Avui intentaràs mantenir-te neutral en un conflicte, però al final et veuràs obligat a fer costat a una de les parts. Pensa en allò que ha fet que et posicionessis…estàs segur que és amor?

BESSONS 
A vegades actues sense pensar massa en les conseqüències i avui pots deixar sorprès a algú que creu conèixer-te amb la teva reacció. Ves amb compte, perquè podries provocar una impressió equivocada.

CRANC 
És important que et posis en contacte amb algú amb qui no tens gaire connexió, però que ara pot ajudar-te. Deixa enrere les diferències que heu tingut en un passat. Si actues des del cor i no des del rancor, obtindràs resultats molt millors dels que esperaves.

LLEÓ 
T’agrada tenir-ho tot sota control, però avui hauràs de mantenir-te en un segon pla i deixar que siguin els altres qui prenguin les decisions. En la situació que estàs vivint, millor passar desapercebut. Tindràs molt bona connexió amb els Balança.

VERGE 
T’agrada treballar en equip i avui ho demostraràs. Les teves habilitats de mediador ajudaran al fet que un conflicte no vagi més i el grup t’ho agrairà. Aquest gest afavorirà alguns dels teus interessos i cridarà especialment l’atenció d’una persona. 

BALANÇA
Ets una persona autosuficient i no t’agrada gens demanar ajuda perquè sents que molestes els altres. Avui, però, algú t’oferirà un cop de mà i et veuràs obligat a acceptar. Gràcies a això, podràs acabar un projecte que per tu és important 

ESCORPÍ 
Avui coneixeràs el resultat d’una prova que per tu era important. Tot i que potser t’esperaves més, estaràs satisfet i et sentiràs allibera’t. Regala’t alguna cosa que et faci il·lusió. És dia per cuidar-se i mimar-se.

SAGITARI 
De vegades el millor que pots fer és desaparèixer d’escena i no voler ser protagonista. Et convenen uns dies d’aïllament i de centrar-te en tu mateix, perquè et notes molt perdut. No vulguis resoldre els conflictes dels altres i mira per tu! 

CAPRICORN 
Avui ves amb compte a l’hora de parlar. Algú intentarà treure’t una informació que saps que és millor guardar-te per tu. Procura que no se t’escapi, ja que afecta terceres persones a qui aprecies. 

AQUARI 
Sentir que no tens el control, no t’agrada, i per això es causen certs conflictes quan reps ordres. Avui viuràs una situació tensa, perquè sentiràs que algú intenta imposar la seva veu per damunt de la teva. Procura no alterar-te. 

PEIXOS
Avui veuràs les coses d’un altre color. Començaràs a visualitzar certes solucions, després de dies una mica foscos. Algú aconseguirà fer-te somriure i distreure’t. Notaràs que el teu vincle amb ell/ cada cop és més fort.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: