Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 10:33
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz

Noia 16 anys
Anem junts a la mateixa classe a 1r bat. Al principi no m’atreies, però d’un dia per l'altre et vaig veure d'una manera diferent. Diuen que l'amor més veritable és el d'estar enamorat d'una persona de la qual no tenies previst enamorar-te. El meu nom comença per V i el teu per F.

Noia, 16 anys
Ets morena, amb els ulls marrons més bonics que he vist mai. Tens els cabells ondulats i una veu angelical. Ens coneixem des que jo feia 3r de primària (tu feies 4rt)... Som amigues i sempre t'explico els meus drames. Ens encanten els musicals a les dues. Jo soc baixeta, amb els cabells marrons i ulls mel. Les dos som bi. M'encantes tia en serio. Si saps qui soc obra'm. El teu nom comença per M i el meu per E.

Noia, 14 anys
Ens vam veure com dues hores en un cau conjunt que vam fer a Reus perquè havíem vingut els del nostre cau a dormir allà. Des del primer moment que et vaig veure em vas donar molt bona vibra i alguna cosa més. És estrany, no m’havia passat mai “pillar-me” d'una persona que no coneixia. Les úniques paraules que vam creuar van ser quan us vaig venir a demanar l'ig a un grup de persones que estàveu per allà, tot i que només em vaig apuntar el teu. Al veure el teu perfil encara em vaig pillar més. No crec que llegeixis això ni que sàpigues qui sóc, però jo t'ho escric. Ets una noia del cau de Reus bastant alta i amb els cabells curts.

Noi, 17 anys
No hem parlat mai, però la teva cosina és amiga meva i cada cop que parla de tu el meu estómac es remou. Soc d'un curs més i vius en un poble a uns 15 minuts de Lleida. El teu nom comença per C i fa poc vas fer un intercanvi.

Noia, 17 anys
M'agrades des de primer d'ESO, ara fem 3r. Ets cosí del meu ex, i amic d'un altre ex meu. Ara parlem i estem tontejant però no sé si ho fas de conya o de veritat. Ets moreno, alt i tens els cabells arrissats. No crec que vegis això però si ho veus obra'm, he de parlar amb tu perquè crec que tontejes amb la meva amiga. No juguis amb mi i deixem les coses clares.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer l'any passat (a una entitat cultural de Badalona, on només ens reunim uns quants dies a l'any) però no vam parlar gaire. Fa uns dies que ens vam tornar a veure per un dinar de l'entitat i vam estar xerrant amb la nostra colla d'amics d'allà. Em vas agradar molt i em vas semblar molt majo i graciós. Jo sóc dos anys més petita. Només diré: moscatell.

Noi, 17 anys
Ets un noi moreno i tant alt com jo, ens vam trobar en un restaurant que es diu Los Amics, no ens vam dir res però vam fer contacte visual diverses vegades. No em vaig atrevir a demanar-te l'ig, anaves amb els teus pares. Jo portava una dessuadora grisa i tu una negra de la pantera rosa. No sé si llegiràs això, però si ho fas que sàpigues que em vas semblar guapo. Espero trobar alguna manera de contactar amb tu :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: