Logotip de Adolescents.cat

«Cat eye», la tendència en ungles que hipnotitza

per Adolescents.cat, el 27 de març de 2022 a les 08:27
Segurament el concepte de "cat eye" et sona perquè també és com s'anomena la famosa tècnica de maquillatge amb "eyeliner" per recrear una forma d'ulls allargada i felina. 

Doncs bé, ara també hi ha la manicura "cat eye", que busca recrear els tons irisats dels ulls dels gats. Es tracta d'utilitzar pintaungles que ja tenen aquest efecte òptic gràcies a una combinació de diferents partícules iridiscents que canvien de to amb la llum. Te les pots fer fàcilment a casa, només es tracta de trobar un pintaungles amb aquest efecte. En quin color t'agraden més?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: