Logotip de Adolescents.cat

G3 N15, la cançó amb què la Rosalía demana perdó al seu nebot

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 09:56
G3 N15 ha estat la cançó de Motomami, el nou àlbum de la Rosalía, que més ha marcat als seus fans. I és que la cantant ja havia confessat en més d'una ocasió que el confinament de la covid-19 el va passar a Miami, on es trobava treballant en el seu nou disc.

Van ser dos anys molt durs per a ella, perquè no va ser capaç d'acostumar-se a estar tan lluny de la seva família i les persones que estima. De fet, ha confessat a una entrevista per El País Semanal que tot i estar envoltada de grans personalitats, trobava molt a faltar viure el dia a dia al costat de les persones més importants per ella.


G3 N15 ha estat el tema on la cantant ha plasmat aquest sentiment de soledat que va experimentar durant tot aquest temps i li ha dedicat al seu nebot Genís. La cançó comença amb els següents versos: "Em perdonaràs el que m'he perdut? Són dos anys ja i tu en tens deu, els onze estan en camí. Eres d'ulls cel o d'ulls blau marí?".

El Genís, de 10 anys, és el fill de la Pili, la germana gran de Rosalía que a més és l'estilista i assistent de vestuari de la cantant. Es va quedar embarassada molt jove i va decidir ser mare soltera. Encara que poques vegades ha parlat de la seva vida personal, en una entrevista per a MadGirls Magazine va explicar que darrere del pseudònim de Daikyri –nom amb el qual la majoria de la gent coneix la Pili- s'hi amagava l'adolescent que mai va poder ser, ja que en aquesta etapa es va convertir en mare.
 

En aquesta cançó, la Rosalía demana perdó al seu nebot per haver perdut dos anys que podria haver passat al seu costat. Però en Genís no és l'únic familiar que ha tingut present, sinó que també ha inclòs un àudio de la seva àvia reflexionant sobre el camí que ha triat la seva neta, un acte que tothom ha considerat molt tendre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: