Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 519]

per Redacció, el 19 de març de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Estava a l'estudi de dansa de la meva mare i em vaig acabar quedant sola. Mentre ballava, va entrar el germà del meu ex, que també balla. Sense dir-me res, es va posar al meu costat i va començar a fer els mateixos moviments que jo. Cada cop estàvem més junts. Ens vam començar a acariciar i ell em va anar traient el mallot a poc a poc. Vam acabar fent-ho a terra. 

Noi, 15 anys
Vaig conèixer un noi al meu càmping i em va caure molt bé. Un dia estava sol a la caravana i em va dir si hi volia anar. Primer tot normal, però després vam començar a parlar de coses hot i jo li vaig seguir el rollo. Ell es va acabar llançant i al final vam acabar follant. Crec que la caravana es va moure i tot xD. Va ser la meva primera vegada.

Noi, 14 anys
Fa uns dies vaig quedar a Mataró amb el noi que m'agradava. Em va venir a buscar a l'estació i vam començar a parlar de la nostra vida i les coses que tenim en comú. Em va dir d'anar a casa seva, perquè no hi havia ningú. Vam pujar a l'ascensor i quan ens van tancar les portes ens vam començar a liar. Quan vam entrar a casa seva ens vam treure la roba i vam fer de tot. Va ser la meva primera vegada i no ho oblidaré.

Noia, 14 anys
Fa un temps ho vaig deixar amb el meu nòvio perquè li vaig ficar els cuernos (estava molt penedida). Total que fa dues setmanes vam quedar ell, jo i una amiga meva per no estar tant incomodes. La calentura, però, ens va poder i estàvem tota l'estona tocant-nos. Ell em va dir d'anar a fer una volta per la platja i vam acabar als lavabos masturbant-nos. Ell té nòvia i em va dir que se'n penedia, però fa poc vam tornar a quedar i m'estava tocant tota l'estona i jo em posava a 1.000. Em fa ràbia perquè m'agradaria que estiguéssim junts...

Noia, 17 anys
Estava al vestuari després d'acabar l'entrenament de bàsquet. Les meves companyes i jo vam anar a les dutxes i em vaig posar molt hot mirant a dues companyes, però vaig intentar dissimular perquè no se n'adonessin. Una, però, ho va veure i quan ens vam quedar soles se'm va començar a apropar i em va morrejar. Ens vam acabar fent dits mútuament. Brutal.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: