Logotip de Adolescents.cat

El que s'amaga darrere les escenes sexuals

per Redacció, el 15 d'abril de 2022 a les 06:00
Segur que alguna vegada has vist en una pel·lícula o sèrie una escena sexual on has pensat que és impossible que l'actor o actriu no estigui sentit res en aquell moment. I la realitat és que en moltes ocasions l'excitació acaba sent real... t'has preguntat alguna vegada què es fa en aquests casos?

Des de Elite Daily expliquen que abans de rodar una escena sexual tot l'equip rep una formació i preparació específica. En aquestes escenes és imprescindible que tothom conegui el guió per tal que no hi hagi cap sorpresa i se sàpiga en tot moment el que ve a continuació.


Totes les persones implicades en el rodatge han de tenir present que els actors i actrius poden sentir excitació i que és una cosa totalment normal. La reacció en cap cas ha de ser de sorpresa ni tampoc s'ha de convertir en una cosa que es comenti després entre companys. Una tècnica molt utilitzada és crear una coreografia sexual, ja que d'aquesta manera és molt menys probable que els actors s'excitin durant el rodatge.

making love passionate kiss GIF


En el cas que es doni la situació, es procedeix a fer una pausa per descansar fins que els actors se senten preparats per continuar rodant. És una manera d'intentar mantenir la professionalitat i aconseguir que se sentin còmodes. De fet, hi ha un professional anomenat 'coordinador de la intimitat' i la seva feina consisteix a fer que totes les persones se sentin a gust i segures durant el rodatge.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: