Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i el comentat moment C. Tangana que està arrasant a Twitter

per Redacció, el 18 de març de 2022 a les 08:54
Aquest dijous Rosalía va anar al Hormiguero a presentar Motomami, el seu esperat nou àlbum. Un disc molt personal “fet des de l’amor i des de les ganes d’experimentar”, va assegurar.

A banda de comentar alguns dels temes de Motomami i de parlar sobre la seva estada als Estats Units, Rosalía també es va atrevir a sortir al carrer “disfressada” de reportera. Ho va fer amb una perruca rossa, unes lentilles clares i unes ulleres que dissimulaven alguns dels seus trets més característics.

 

Amb aquest look anava aturant gent pel carrer i preguntava: “Què en penses de la Rosalía, t’agrada?” Ara bé, la pregunta que més va cridar l’atenció als espectadors va ser la de la cantant sobre la seva exparella: “I de C. Tangana que n’opines?”, va demanar Rosalía a una de les seves entrevistades.

La resposta? “Jo sí que he arribat a pensar que C. Tangana s'ha volgut copiar una mica d’ella”.

Aquest és el comentat moment.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: