Logotip de Adolescents.cat

Netflix comença a cobrar un extra als usuaris que comparteixen compte

per NacióDigital, el 18 de març de 2022 a les 07:43
El moment de pagar un suplement per compartir un compte de Netflix és cada vegada més a prop. Tant, que a alguns països s'implementarà ja. La plataforma ha anunciat una prova amb la qual cobrarà una quantitat addicional, a més de la subscripció, per compartir el compte amb persones que visquin en domicilis diferents i tinguin un comparteixin perfil.

Segons la companyia, el fet que les persones que no conviuen utilitzin un perfil comú des de diferents ubicacions afecta la "capacitat d'invertir en nous continguts televisius i pel·lícules" per als subscriptors, tal com ha afirmat en un comunicat. Per aquest motiu, estan treballant en noves mesures en els seus plans Estàndard i Premium (que poden fer servir fins a quatre persones alhora) perquè "els membres que comparteixen els seus comptes fora de casa ho facin de manera fàcil i segura".


Aquesta opció tindrà un sobrecost addicional a la subscripció per a aquells membres que no convisquin al mateix domicili. D'aquesta manera, els subscriptors podran afegir subcomptes per a un màxim de dues persones no convivents, cadascuna amb el seu propi perfil, les recomanacions personalitzades, el nom d'usuari i la contrasenya. I, és clar, una quota extra cada mes.

De moment, Netflix ja ha establert els costos en els primers tres països on s'aplicarà, com a prova: 2,70 euros per usuari a Xile i Costa Rica, i 1,90 euros al Perú. Es desconeix quins seran els següents països en formar part del pla. Netflix ja havia donat algun toc d'atenció als usuaris perquè deixessin de compartir compte des de diferents domicilis. Fins ara, però, l'única mesura era l'enviament d'un codi que els diversos usuaris d'un sol compte es podien reenviar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: