Logotip de Adolescents.cat

La tècnica de masturbació per incrementar l'autoplaer

per Redacció, el 17 de març de 2022 a les 13:10
Sabies que prop del 30% de les dones heterosexuals no arriba a l'orgasme quan té relacions sexuals amb la seva parella. De fet, un 75% assegura haver fingit plaer mentre tenia sexe pel sol fet de “complaure l’altre”.

Aquestes dades, en canvi, varien molt si es parla de masturbació. I és que més d’un 87% de les dones assoleix el clímax quan es toca en la intimitat. I és que, donar-se autoplaer és clau per conèixer-nos millor i poder comunicar el que ens agrada i el que no a la nostra parella.

És per això que avui us volem parlar del shallowing, una tècnica per masturbar-se poc coneguda i que se centra en l'entrada vaginal. Aquesta zona, sovint oblidada, concentra el 90% de terminacions nervioses de la vagina i això la fa especialment sensible. 

De fet, al practicar sexe amb penetració, el moment més plaent se sol donar quan el membre o la joguina comencen a entrar. I en això consisteix precisament el shallowing: a reproduir aquest moment. 

Com es practica?


Les expertes recomanen tocar els llavis, i anar acariciant la vagina a poc a poc per augmentar l’excitació. Quan la lubricació incrementi, es pot introduir el principi d’un dit a la vagina i moure’l fent cercles i “pressió”. També es pot provar amb una joguina sexual. L’important, però, és no introduir-la tota, sinó només de manera superficial i anar experimentant amb diferents moviments.

Grapefruit Fingering GIF by bjorn


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: