Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 16 de març de 2022 a les 14:06


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 




Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
M'he liat amb un amic de la infància, amic de la família i uns 9 o 10 anys més gran que jo. I, de moment, la cosa no ha anat a més perquè no he volgut... Haig de reconèixer que la cosa té bastant morbo.

Noia, 15 anys
En el meu grup som 4 noies i a 3 ens atrau el mateix noi. Em fa cosa perquè a ell li agrado jo i ha estat a punt de passar alguna cosa, però em sento malament i després elles m’intenten posar gelosa a mi dient coses sobre ell. Molt tòxic tot.

Noia, 16 anys
Estava a la disco ballant amb les meves amigues i s’apropa un noi. Comencem a ballar i ens liem. Quan marxo, el busco per insta i el començo a seguir. Quan em desperto al dia següent em té bloquejada i hores després un amic meu em diu que és gai i per les històries destacades descobreixo que té nòvio. No sé què faré si el torno a veure.

Noia, 14 anys
Tinc una gran obsessió amb els pits. Sóc hetero, però els pits em posen molt i no sé si soc bi. He tingut bastantes fantasies sexuals amb noies imaginant-me els nostres pits xocant…

Noia, 20 anys
Hi ha un home de 45 anys que és casat i amb fills. Fa temps vaig tenir una connexió especial amb ell i des de llavors estic molt pillada per ell, però tinc nòvio i ell, evidentment, té parella. El pitjor és que és amic de la família (és el pare d'una amiga de la meva germana), és a dir, és molt proper a mi.

Noi, 15 anys
Fa pocs anys em vaig declarar a la noia que m’agradava, sabent que a ella jo també li agradava i de seguida vam quedar un cap de setmana sencer. Ens liàvem a tot arreu, era el nostre primer lio, i estàvem superenamorats. Encara no m’he recuperat de la ruptura i la majoria de dies no paro de pensar en ella. Crec que mai més tindré res igual…

Noi, 14 anys
Componc cançons per aïllar-me del món, però la majoria estan inspirades en les meves amistats i la meva parella. La meva parella en coneix algunes, però el que no sap és que he arribat a escriure coses pervertides…

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: