Logotip de Adolescents.cat

Senyals que indiquen que la vostra relació no té futur

per Redacció, el 17 de març de 2022 a les 06:00
Tota relació comença per la fase de l'enamorament, quan no podem deixar de pensar en l'altra persona i la quantitat d'hormones que el nostre organisme genera ens fa passar per alt molts senyals que podrien indicar que estem començant una relació equivocada.

La psicoterapeuta Erin Leonard ha identificat tres senyals que cal considerar quan estàs coneixent a una persona. Aquestes no tenen a veure amb la conducta de l'altra persona, sinó en els teus sentiments. Si els identifiques a temps podries estalviar-te molts disgustos…

1. Irrellevància


Una de les red flags més grans que et pots trobar quan estàs coneixent a algú, és que aquesta persona cregui que els teus problemes no són importants o que els seus són més greus que els teus. Si sents que no pots expressar els teus sentiments quan estàs amb aquesta persona, millor que facis un pas enrere.

Dont Bother Me Season 3 GIF by Martin

2. Indiferència


Si sents que la resta de persones del seu cercle són més rellevants que tu, has de saber que això probablement no canviarà. No has de ser la seva prioritat, però tampoc has de ser l'última persona a qui té en compte. Aferrar-se a l'esperança que amb el temps les coses milloraran no sol portar bons resultats...

Big Brother Shrug GIF by Big Brother After Dark

3. Egocentrisme


Si l'altra persona mira sempre per ella i no té en compte com et pots sentir, clarament aquest no és el lloc on has d'estar. La teva parella ha de fer l'esforç d'entendre com et sents quan estàs decebut/da, trist/a o enfadat/da. Si no ho fa, simplement a aquesta persona li falta empatia i prioritzarà sempre la seva felicitat sobre de la teva.

matt le blanc friends GIF


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: